Elinstallation och service

Vi på LR-Installation i Kalmar erbjuder tjänster inom elinstallationer och service till våra kunder runt om i Kalmar, Oskarshamn och Mönsterås. Efter att ha varit verksamma som elektriker i så många år har vi samlat på oss en lång erfarenhet och en bred kompetens inom installationer och service. Tack vare att vi dessutom har ett stort kontaktnät när det handlar om reservdelar och leverantörer av elmaterial, kan våra kompetenta elektriker utföra trygga och säkra installationer för dig som kund.

Beträffande projektering och totalentreprenader inom elinstallationer kan vi erbjuda helhetslösningar för våra kunder i Kalmar, Oskarshamn och Mönsterås med omnejd.

För företagskunder

För dig som är företagskund brukar vi vanligtvis erbjuda “husmontörer”. Detta innebär att vår elektriker, med kunskap inom elinstallation, har en personlig kontakt med personal och arbetsledare på ditt företag. Självklart omfattas även våra industrikunder av vår jour inom El och VVS. Jouren är tillgänglig sju dagar i veckan, 24 timmar om dygnet!

Ta kontakt med oss på LR-Installation, vi hjälper dig med dina elinstallationer!