Industriportar

Vi på LR-Installation erbjuder service, reparation, montage och försäljning av industriportar i hela Kalmar län. Vår portverksamhet finns både i Oskarshamn och i Mönsterås, varifrån vi utgår när vi arbetar med uppdrag inom portar och portsystem för industrier. Vi hjälper dig hela vägen från rådgivning och köp till färdigmonterade industriportar!

Tack vare vår breda kompetens här på LR-Installation har vi både möjligheten och den kunskap som krävs för att utföra service, reparationer, och montering av alla industriportar som finns på marknaden idag.

Service, försäljning & montering av industriportar

Vi hjälper dig med service och underhåll på industriportar – allt för att förebygga och åtgärda eventuella problem. Vårt mål är alltid att du som kund ska känna dig trygg med oss och erbjuder därför även serviceavtal. Naturligtvis kan vi även hjälpa dig med försäljning och montering av en mängd olika portsystem. Bland annat kan vi hjälpa dig med rullgaller, dörrautomatik, lastbryggor och vädertätningar.

Experter på portar och portsystem från Lindab

Vi är en del av Lindab PortXpert – ett landstäckande nätverk av återförsäljare av Lindabs produkter. Produkter från Lindab är ett av våra expertisområden och som Lindab PortXpert är vi auktoriserade montörer av portar och portsystem för industrier från Lindab. Vi deltar ofta i utbildningar kring montage och service av dessa produkter för att fördjupa våra kunskaper och hålla oss uppdaterade kring nya produkter.

Vill du veta mer? Bläddra bland flikarna till vänster för att läsa mer om Lindab och vårt samarbete, eller för att läsa mer om vad vi kan göra för dig.

Varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!