Lindab

Lindab är en stor och välkänd leverantör av portar som har tillverkat kvalitetsportar i stål och aluminium i över 20 år. Lindab erbjuder att komplett produktprogram som hela tiden förändras, förbättras och följer med i utvecklingen.

Lindabs industriportar har marknadens starkaste portblad. Det handlar om starka och driftsäkra takskjutportar, som är idealiska för alla typer av byggnader. Portarna används ofta inom exempelvis industri, lagerbyggnader och lantbruk. Alla portlösningar som Lindab erbjuder finns i flera olika typer av ytor och snygga färger. Detta skapar många kreativa och arkitektoniska möjligheter för en färdig lösning. Besök Lindabs webbplats för att läsa mer eller ladda ner Lindabs broschyrer här.

LR-installation i Kalmar: din Lindab PortXpert!

Vi på LR-Installation är en del av Lindab PortXpert, vilket är ett landstäckande nätverk av återförsäljare av Lindabs produkter.  Inom detta nätverk finns en stor kunskap och lång erfarenhet. Samtliga återförsäljare är auktoriserade Lindabmontörer som ständigt utbildas inom gällande montering och service. På så vis kan vi ge dig specialiserad rådgivning, service och korrekt montering. Nyfiken på att veta mer? Läs vidare om Lindab PortXpert här.