Fjärrvärme!

– en smidig energilösning för såväl villaägaren som industri & allmännyttan…

Vi har många års erfarenhet beträffande fjärrvärmeverk och installationer av dessa. Vi erbjuder allt från fjärrvärmeinstallation i villor till stora fjärrvärmeverk. Självklart utför vi även kulvertförläggning med egna licenssvetsare.

  • Fjärrvärmeverk – Biobränsle Fjärrvärmeverk – Olja/ El Leverans, montage, svetsning av kulvert i olika utföranden och dimensioner.
  • Dimensionering av fjärrvärmeanläggningar, installation samt leverans av fjärrvärmeväxlare i undercentraler.
  • Asbestsanering samt nedskärning av oljetankar, demontering pannor och varmvattenberedare.
  • Isoleringsarbeten.

Fjärrvärme Växjö, Kalmar med omnejd

Vi på LR-installation AB har vårt huvudkontor i Kalmar men har verksamheten utspridd över hela östra Småland och Blekinge, däribland även Växjö. Sedan många år tillbaka har vi hjälpt kunder med fjärrvärme, vilket bidragit till att vi samlat på oss en lång erfarenhet och djup kompetens inom området. Oavsett hur ditt behov av fjärrvärme ser ut så är vi övertygade om att vi har lösningen för dig. Dessutom är vi heltäckande inom fjärrvärme, vilket innebär att du som kund har en leverantör som hjälper dig från start till mål. Om det känns rätt för dig och du har funderingar eller frågor rörande fjärrvärme kan du kontakta oss redan idag så gör vi vårt bästa för att räta ut dina frågetecken.