Värmepumpar – pannor

Dags att byta värmesystem?

Att byta värmesystem är en ganska stor åtgärd som har större chans att få ett bra resultat om man funderar lite grann innan. Allt handlar naturligtvis om hur du bor vilken ekonomi du har och vad du vill uppnå med bytet. Allra klokast gör du att ta kontakt med någon av oss på LR-installation som är specialister på just värmesystem. Vi skräddarsyr en lösning för just dina behov oavsett om det är en ny oljepanna, elpanna, fjärrvärmeinstallation eller värmepumpsanläggning.

Värmepumpar Växjö, Kalmar med omnejd

Vi på LR-installation AB har vårt huvudkontor i Kalmar men har verksamheten utspridd över hela östra Småland och Blekinge, däribland även Växjö. Som auktoriserade återförsäljare av värmepumpar från Nibe och IVT kan vi leverera, installera och utföra service på marknadsledande värmepumpar åt våra kunder. Med andra ord kan vi erbjuda en helhetslösning som innebär en trygghet för dig som kund. Dessutom har vi lång erfarenhet av värmepumpar och vår vardagliga ledstjärna är kundfokus. Det vill säga att vi alltid utgår ifrån dina specifika behov och önskemål. Tveka inte att kontakta oss redan idag om du har frågor eller funderingar rörande värmepumpar i Växjö och Kalmar med omnejd.

Värmepumpar

Vi har värmepumpar för olika behov och självklart hjälper vi Dig att välja rätt lösning för just Din fastighet. Med utgång av Din nuvarande energiförbrukning, fastighetens storlek och antalet familjemedlemmar mm tar vi fram en kalkyl och ett förslag på värmepumpsanläggning som passar Dig.

Värmepumpar kan vi!

Auktoriserade återförsäljare för Nibe och IVT värmepumpar och självklart är vi medlem i SVEP – en trygghet för Dig.