Tjänster

Försäljning

Vi säljer alla typer av professionell storköksutrustning såsom diskmaskiner, ugnar, kokgrytor , kyl/frysskåp m.m. från ledande tillverkare. Vi kan även hjälpa dig med ett att planera och rita ditt restaurangkök. Vi har även möjlighet att hjälpa till med finansiering av Er utrustning. Med vårt kunnande rekommenderar vi just den utrustning som passar ert behov.


Serviceavtal

För våra kunders säkerhet satsar vi mycket på förebyggande service, vilket ger kunden en bättre totalekonomi samt mindre driftstörningar. Vi har stor flexibilitet, kan erbjuda just den form av avtal som passar Er verksamhet.

Våra kunder är i dag flertalet Kommunala inrättningar/Fastighetsbolag/Privata kunder i Kronoberg, Blekinge och Kalmar län.


Service och Installationer

Vi är auktoriserad servicepartner för flera av Sveriges största märken inom storköksbranschen. Detta innebär att vår personal har rätt utbildning för att utföra service och installationer på ett professionellt och korrekt sätt. Vi utför även service på alla förekommande märken på marknaden.


Kaffeservice

Våra kunniga och välutbildade servicetekniker ser till att hjälpa er med service och installation av er kaffemaskin. När det gäller att få till rätt smak på ditt kaffe så har vi rätt kunskap för detta. Vi arbetar med alla förekommande märken på marknaden. Vi har alltid kaffebryggare av märket Bonamat hemma på hyllan.